top of page
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
PHOTO-2023-07-30-21-29-48.jpg

DARIOS BARBIER OPLEIDING

Sinds 2015 is onze barbier opleiding gegroeid van één leerling naar een volledige private barber school en geven wij shows en trainingen op de grootste podia in het binnen- en

buitenland.

Wij leiden kappers op naar de maatstaven van eigenaar Dario J. Braun. Global Educator voor DEPOT en BaBylissPRO Brand Ambassador.

Onze missie:
Samen jouw succesverhaal creëren.

Jouw kapper l barbier opleiding

Welkom bij onze DARIOS barber school

img-12.jpg

Barbier opleiding l ONLINE

Jouw ONLINE barber school

BARBERSESSIONS

De meest complete online barbier opleiding van Nederland waarin je nooit uitgeleerd raakt dankzij de wekelijkse uploads.

*Alle video's worden in het Nederlands én Engels uitgebracht*

Basic knowledge zoals:

Haar theorie | Consultatie | Materialen gebruik | Product kennis

Diverse kernonderwerpen:

Fading | Cutting | Blowdry | Styling | Beard | Shaving

Alle haarstructuren:

Europees | Aziatisch | Afro | Mixed

Advanced:

Ondernemerschap | Mindset | Educator les | Hairshow | Social media

Letterlijk alle kennis en vakgeheimen van Dario die hij sinds 2008 (!) heeft opgebouwd worden tot in de kleinste details gedeeld in onze online community.

Ook zullen wij geregeld de beste gastartiesten uitnodigen om hun werk tijdens een Barbersession te komen showcasen.

Jouw lidmaatschap = levenslange barber kennis op het allerhoogste niveau. Leer van Dario waar en wanneer jij dat maar wilt. Laten we samen groeien en schrijf je nu in voor onze unieke en oneindige online barbier opleiding.

img-95.jpg

RECENSIES

Wat anderen over ons zeggen.

Gestart met de fading course van Dario! Daarna nooit meer gestopt in het heren vak. Na al mijn training een baan aangeboden gekregen bij Darios Barbers waar ik nu nog elke dag met plezier sta. En alle technieken die mij geleerd zijn, gebruik ik nog dagelijks.

Daan van der Linden

Dario neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Er hangt een ontspannen sfeer en je kan alles vragen. Ik maak nu zelfverzekerd een fade haircut, thanks!

Demi Verstraten

Mijn naam is Giovanni en na het afronden van mijn kappersopleiding ben ik bij DARIOS in de leer gegaan. De kappersopleiding was leerzaam maar al mijn aangeleerde barber skills heb ik geleerd van Dario. Na 3 jaar meekijken, leren en een onvergetelijke tijd heb ik daarna de stap kunnen maken om voor mijzelf te beginnen. Wil je allround barber worden raad ik zeker m’n gabber Dario aan!

Giovanni Oostwoud

Een absolute aanrader voor kappers die nog niet bekend zijn met de kunst van het Barber knippen. In twee avonden leer je olv Dario de beginselen hiervan, die je meteen in praktijk kunt brengen

Jan Dortmundt

Dario is een zeer getalenteerde barber die de kleine kneepjes van het vak heel goed over kan brengen Je leert al in 1 training zoveel van het vak, zijn uitleg is heel duidelijk en de rust die hij overbrengt zorgt ervoor dat jij veel zekerder te werk gaat. Kortom een grote aanrader om bij hem in training te gaan, you need to learn it from the best!

Charissa Thijssen
img-12.jpg
De #1 barbier opleiding

Mijn barber school

Na in 2008 te zijn begonnen als kapper heb ik in 2015 de eerste DARIOS Barbers geopend. Vanaf dat moment heb ik ieder jaar wel een leerling opgeleid en zijn er tal van voorbeelden van kappers die onder mijn vleugels begonnen zijn.

Mijn ultieme missie: mijn drive, creativiteit en passie voor het kappersvak overbrengen aan iedereen die mijn lessen komt volgen.

 

Met onze verschillende modules is er voor ieder niveau iets te kiezen. En zijn wij met trots de meest complete barbier opleiding van Nederland.

 

Hopelijk zie ik jou snel tijdens een van mijn trainingen.

 

Dario J. Braun

Neem contact op.

Bedankt voor de inzending!

VOOR MEER INFORMATIE & PRIJZEN

kapper | barbier opleiding

Official partners

Timeline

2022 - heden

Brand Ambassador voor BabylissPRO

2020 - heden

Educator voor Depot

2015 - heden

DARIOS Barbers

2013 - 2015

Pierôt Coiffures Haarlem

2013 - 2013

Sjenkels Den Haag

2009 - 2011

Nederlandse Kappersakademie Den Haag

2008 -2013

Hairstudio No Jokes Leiden

img-12.jpg

kapper l barbier opleiding

Jouw INSTORE barber school

Tijdens onze instore barbier opleiding wordt je getraind door Dario en zijn zelf opgeleide team van educators. Door onze verschillende modules kunnen wij trajecten aanbieden voor iedereen. Met of zonder ervaring.

Wij garanderen onze studenten een opleiding die zich niet laat vergelijken en werken op een niveau waar Dario persoonlijk zijn handtekening onder zet.

Instore behandelen wij dezelfde kennis als tijdens onze online opleiding. Enige verschil: de lessen zijn live in onze zaak in Haarlem.

Modules:

Beginners: 40 weekse barber school met 1 lesavond per week. Inclusief optionele extra stage dag in onze zaak. De #1 praktijk-opleiding van Nederland voor de echte future pro’s.

Medium / advanced: Elke laatste maandag van de maand hosten wij een trainingsavond. Train precies waar jij beter in wilt worden. Jouw modelkeuze bepaalt je training. Unieke formule in NL!

Onze private barber school heeft al meerdere succesverhalen voortgebracht. Sommigen hebben nu hun eigen zaak, van anderen krijg jij straks zelf les.

 

Schrijf je nu in en laten we samen jouw barber droom waarmaken!

Dankzij onze partners werk jij met de nieuwste tools van BaBylissPRO en ontvang je altijd een gratis goodiebag met de mooiste DEPOT producten.

 

*Private training door Dario in jouw salon / op locatie? Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

bottom of page