top of page
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Open Site Navigation
IMG_7898.jpg

EDUCATING BARBERS
SINCE '15

Bij DARIOS Education gaan we uit van het individu en jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Vooraf zullen wij al je wensen en behoeften bespreken om van daaruit een persoonlijk education plan op te stellen.

Dankzij jarenlange ervaring in de branche zijn wij bij DARIOS gespecialiseerd in elk haartype. Europees, Aziatisch, Black Hair of alles daar tussenin. Onze trainingen zijn erop gericht om jou zo allround mogelijk te maken zodat jij elke man die in je stoel komt zitten een barber experience op topniveau aan kunt bieden.

THE MOST PERSONAL BARBER EDUCATOR FROM THE NETHERLANDS

Heb jij interesse in het herenvak of ben je al kapper en wil jij je skills verbeteren?

follow us

@darios.barbers

Timeline.

2020 - heden

DARIOS Barbers & Education Haarlem

2018 - heden

DARIOS Barbershop Leiden

2015 - 2020

DARIOS Barbershop Haarlem

2013 - 2015

Pierôt Coiffures Haarlem

2013 - 2013

Sjenkels Den Haag

2009 - 2011

Nederlandse Kappersakademie Den Haag

2008 -2013

Hairstudio No Jokes Leiden

img-12.jpg
OVER DARIO

My love for the game.

Mijn naam is Dario, ik ben in 2008 begonnen in dit mooie vak en heb mijn allround – kapper diploma’s behaald op de Nederlandse Kappersakademie. Mijn hart lag van begin af aan al bij het herenvak en vanuit die passie heb ik mijzelf in de loop der jaren gespecialiseerd als barber. Voordat ik in 2015 mijn eerste barbershop opende heb ik in een aantal toonaangevende kapsalons in het land mogen werken. Op mijn 25e voelde ik dat mijn tijd gekomen was en heb ik al mijn ervaringen en persoonlijke visie samengebundeld. Dat resulteerde in mijn eerste zaak DARIOS Barbershop in Haarlem. Na de eerste shop volgde in 2018 de tweede vestiging in Leiden. Mijn passie voor het vak heb ik altijd al willen overbrengen en die droom is in 2020 tot uiting gekomen met DARIOS Barbers & Education.  

Je bent altijd welkom om eens te komen kijken in mijn shops om de sfeer te proeven. 

Creatieve groet,
Dario J. Braun

FADING BASIC

Meer info

Met de fading basic course wordt er door de cursisten kennis gemaakt met Dario zijn manier van werken. Als barber zul je om een goede fade te kunnen zetten “baas” moeten zijn over je tondeuse en hier zal vooral de focus op liggen als je deze course volgt. Met de tips en trics van Dario zul je een “drop fade” maken. Deze techniek is ideaal om te gebruiken als je het nog moeilijk vind om een “fade met lijn” te creëren.

FADING PREMIUM

Meer info

De combi course is een combinatie van de basic en de pro trainingen en wordt verdeeld over 2 dagdelen / avonden, een week na elkaar ingeplant. Na de eerste training kun je je geoefende technieken al gebruiken op je eigen klanten. De tweede training staat in het teken van het perfectioneren van de aangeleerde technieken. Een garantie voor succes in het maken van de perfecte fade.

BEARD & SHAVING CONTROL

Meer info

Tijdens de beard & shaving control course leer je om met een straight razor mes een baard glad te scheren en besteden we aandacht aan hoe je een baard kunt trimmen in verschillende vormen. Na deze training kun je een heel nieuw item op je skills- en prijslijst zetten en creëer je automatisch een nieuwe, baarddragende klantenkring.

CLIENT CARE & SALES

Meer info

Wat wil een man nou echt? “Zijkanten kort en bovenop wat langer” is een vaak gehoorde uitspraak als er een man in je stoel komt zitten. Door middel van de juiste vragen te stellen en op de juiste manier productadvies te geven kun je een man compleet voor je winnen. Mannen zijn hele loyale klanten en wij gaan je leren hoe je nou écht het beste met een man in je stoel omgaat zodat hij er ook nooit meer weggaat.

AFRO COURSE

Meer info

Een unieke course die je in Nederland niet snel tegen zal komen. Mocht je ooit het genoegen hebben gehad om in een afro salon te werken dan weet je dat je hier dingen zal leren die je nergens anders leert. Afro haar is niet moeilijker. Het is anders en dat is precies wat jou geleerd gaat worden in deze tweedaagse course.

FADING PRO

Meer info

De fading pro course staat in het teken van het masteren van je fade skills. Hoe maak je de perfecte fade? Met welk kapsel maak je juist een low, mid of een high fade? Alles komt aan bod met deze training en is ervoor gemaakt om jou dat laatste beetje zekerheid te geven als het op tondeuse werk aankom

Darios education

Courses.

img-12.jpg
SPECIAL: THE 1 YEAR DARIOS COURSE

“For the love of the game”

Dit is voor iedereen die de droom heeft om barber te worden. 

De 1 jarige opleiding heeft gelimiteerde plekken waar alleen de meest gemotiveerde studenten voor worden aangenomen. Vanaf het begin heeft het zelf opleiden van leerlingen Dario al getrokken en sinds zijn eerste shop in 2015 heeft hij elk jaar wel een leerling van 0 tot 100 opgeleid. Tijdens deze volledige barber opleiding leer je alles in-house en zul je begeleid worden door Dario zelf. Op deze manier word jij het beste voorbereid om na je opleiding direct aan de slag te kunnen in een barbershop. Wie weet wel bij DARIOS zelf! 

Wil jij in aanmerking komen voor een van deze spots? Het maakt ons niet uit wat je hiervoor gedaan hebt en/of welk werkverleden je ook hebt. Wij zoeken voor deze course alleen en juist de meest gemotiveerde personen. Vul het contactformulier in met je motivatie en wie weet nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek.

img-95.jpg

RECENSIES

Wat anderen over ons zeggen.

Gestart met de fading course van Dario! Daarna nooit meer gestopt in het heren vak. Na al mijn training een baan aangeboden gekregen bij Darios Barbers waar ik nu nog elke dag met plezier sta. En alle technieken die mij geleerd zijn, gebruik ik nog dagelijks.

Daan van der Linden

Dario neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Er hangt een ontspannen sfeer en je kan alles vragen. Ik maak nu zelfverzekerd een fade haircut, thanks!

Demi Verstraten

Mijn naam is Giovanni en na het afronden van mijn kappersopleiding ben ik bij DARIOS in de leer gegaan. De kappersopleiding was leerzaam maar al mijn aangeleerde barber skills heb ik geleerd van Dario. Na 3 jaar meekijken, leren en een onvergetelijke tijd heb ik daarna de stap kunnen maken om voor mijzelf te beginnen. Wil je allround barber worden raad ik zeker m’n gabber Dario aan!

Giovanni Oostwoud

Een absolute aanrader voor kappers die nog niet bekend zijn met de kunst van het Barber knippen. In twee avonden leer je olv Dario de beginselen hiervan, die je meteen in praktijk kunt brengen

Jan Dortmundt

Dario is een zeer getalenteerde barber die de kleine kneepjes van het vak heel goed over kan brengen Je leert al in 1 training zoveel van het vak, zijn uitleg is heel duidelijk en de rust die hij overbrengt zorgt ervoor dat jij veel zekerder te werk gaat. Kortom een grote aanrader om bij hem in training te gaan, you need to learn it from the best!

Charissa Thijssen

Neem contact op.

Bedankt voor de inzending!

VOOR MEER INFORMATIE & PRIJZEN

bottom of page