top of page
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Kapperszaak

BLOG

THE TEAM

Bijgewerkt op: 6 jul. 2022

Bij DARIOS Barbers kom je voor kwaliteit, service, maar vooral voor gezelligheid. Daar zorgt niet alleen Dario voor, nee, naast hem staat HET TEAM dat ervoor zorgt dat jij weer met een glimlach en een nieuwe look de shop uitloopt.

Nu jullie meer te weten zijn gekomen over de man achter DARIOS Barbers, is het de hoogste tijd om jullie voor te stellen aan het team, de mensen getraind door Dario, de barbers bij wie jullie zelf soms in de stoel zitten:
DAAN

Daan hebben jullie misschien wel eens in Haarlem of Leiden zien knippen. Begonnen op zijn zolderkamertje is hij, na in training te zijn geweest bij Dario, nu drie jaar werkzaam bij DARIOS. Daan kan je wel een man met een praatje noemen en het meeste plezier haalt hij dan ook uit de gezelligheid met zijn klanten: "Gewoon het contact met mensen, dat vind ik het leukste aan het kappersvak".

Hierbij is Daan wel het beste op zijn plek in een barbershop, "dan kan je het nog een beetje over vrouwen hebben weet je wel?" Daar vind je Daan in zijn element. Je moet hem dan ook niet in een kapsalon neerzetten: "Dat ik het dan over de kat van de buurvrouw moet hebben, ja, dat trek ik echt niet."

NADIA

Een barbershop is misschien wel echt een plek voor mannen, maar je kan er nog wel eens een vrouw tegenkomen, vooral als ze goed kan knippen. Daarom kan je in Haarlem ook terecht bij Nadia.

Na de kappersopleiding gevolgd te hebben, was Nadia eigenlijk hele andere dingen gaan doen. Maar na Dario ontmoet te hebben en veel in de shop te zijn geweest, is haar interesse voor het vak weer teruggekeerd.

Het leukste aan het kappersvak voor Nadia? "Lekker creatief bezig zijn. Bij de kappersopleiding deed ik vooral veel dames, is ook leuk, maar dames weten te precies wat ze willen. Je kan niet doen wat jij wil en wat ik het leukste vind aan heren knippen is dat je meteen resultaat ziet."

JAN

Als je in de buurt woont van Leiden, dan kan je bij Jan in de stoel komen te zitten. In die stoel is hij zelf ook eerst begonnen, als klant. Het sfeertje beviel hem daar wel, voeg daar nog een vleugje interesse aan toe voor styling en nu is Jan sinds december aan het werk bij DARIOS.

Jan mag dan nog niet heel lang part of the team zijn, knippen kan hij zeker. "Ik vind het wel heel leuk om te zien dat ik, in de korte periode dat ik dit nu doe, dat ik toch wel redelijk wat terugkerende klanten heb."

Getraind worden door Dario bevalt hem ook goed: "Ik vind het een hele relaxte gozer. Hij kan heel streng zijn, maar ik denk dat dat juist meehelpt in zijn kwaliteit. Hij staat echt voor zijn gedachten en dat vind ik wel heel tof van hem en ik denk dat we daar elkaar ook wel in gevonden hebben. Hij wil vooruit en dat wil ik ook."

WESSEL

Ook Wessel was eerst een klant bij DARIOS. Daar ervaarde hij de gezelligheid waar je als man voor komt: "Ik vond het hier hartstikke leuk, leuke sfeer, echt een mannensfeer weet je wel? En zo is het gegaan."

Bij Wessel begon het met een bepaalde drive: "Met haar bezig zijn vind ik leuk. M'n eigen haar ook altijd goed strak, dat vond ik top. Vanuit daar wist ik al dat er een soort passie lag."

Dat leidde ertoe dat hij als leerling van start mocht gaan bij Dario. "Ik denk dat dit toch wel de leukste shop is waar je het kan leren, gewoon goede sfeer, aardige mensen, leuke collega's."

FABIANO

De nieuwste aanwinst van het team, maar zeker niet de minste. Met zijn 20-jarige leeftijd heeft Fabiano al drie jaar ervaring bij een kapsalon in Bloemendaal. Daar vond hij

alleen niet de uitdaging waar hij naar opzoek was.

Die uitdaging vond hij wel bij DARIOS Barbers in Haarlem, waar hij nu helemaal zijn plek heeft gevonden: "Het is echt geweldig, heb het heel erg naar m'n zin, kan heel goed opschieten met Dario, Daan, Wessel en Nadia. Voelt gewoon echt als vrienden, niet als collega's. Ben echt heel blij en zij ook met mij."

Wat hij vindt van Dario als zijn nieuwe leermeester? "Hij is heel excited over zijn vak en dat geeft mij ook zoveel motivatie om te leren. Ook al ben ik helemaal kapot, krijg ik alsnog heel veel energie van hem en ik leer er elke keer weer veel meer."Wil je op de hoogte blijven van DARIOS Barbers en HET TEAM? Volg ze dan op de socials @dariosbarbers


225 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 則留言


n.bulo
2022年7月07日

Pfff opmerking weg, ik vind je soms gewoon iets wat minder leuk! Maar top te zien hoe jij jou ontwikkeld en altijd goed om kritisch te blijven kijken. Mooi om te zien dat jij groeit als ondernemer en ga zeker door met de blogspot, leuk!

按讚
bottom of page